Fanfictions.


Notera att bilden är FEJK.
De har inget sådant förhållande, även om GACKT har sagt att om HYDE varit en kvinna så hade han varit kär i honom.

Ifall ni har extremt lite att göra (eller bara känner för att läsa något) så kan ni gå in på fanfiction.net. Där kan ni sedan ta er till Moon Child-fanficsen och ta och läsa. Antingen kan ni läsa Moon Child-relaterat, eller så kan ni ta och läsa GACKTxHYDE-fanfics.

Det finns mycket intressant där. Jag och Gacchan satt uppe till halv tre och läste GACKTxHYDE-fanfics. Det var värt det. Anata Nara Anshin är ett exempel på en väldigt bra fanfic i alla fall.

Vad är det svenska ordet för fanfiction? Det är svårt att böja det på svengelska.

By the way - vi har fått klagomål angående att Gacchan skrev att GACKT lämnade Malice Mizer. Ordet "lämnade" är en tolkningsfråga, och Gacchan skrev inte att han lämnade Malice Mizer av egen vilja. Han blev tvingad att lämna bandet, mer eller mindre i alla fall. Även om han blev utkastad, så lämnade han ju ändå bandet. Dessutom så är det ingen mening att bli upprörd över något litet "fel". Vi är mänskliga och det innebär att vi också gör fel och dylikt (även om det egentligen inte var fel, utan bara en tolkning av ett ord). Så, jag hoppas att detta är ur världen nu.

/Gakkun


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0